Меню сайту
Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
Лабораторії кухарів, кондитерів, офіціантів, барменівНавчальна
лабораторія № 1 з професії «Кухар, кондитер» Завідуюча
лабораторією Фартушна Тетяна Григорівна. В корпусі № 1 знаходиться лабораторія з професії «Кухар, кондитер». Завідує
лабораторією майстер виробничого навчання Фартушна Тетяна Григорівна. В цьому році була випущена група в кількості 26 чоловік. Чотири учня закінчили навчання з дипломом з відзнакою. Це: Булавенко Вікторія, Водолазська
Аліна, Запорожченко Станіслав, Фартушна Анастасія. Працевлаштовано 18 учнів. До вищих навчальних закладів України подали заяви
на продовження навчання 7 чоловік. Навчальна
лабораторія № 2 з професії «Кухар, офіціант, бармен» Завідуюча
лабораторією Сировацька Надія Миколаївна В лабораторії проводиться виробниче навчання за програмою кваліфікованих робітників з
професії кухар–4 розряду, офіціант–4
розряду, бармен–4 розряду. Майбутні кухарі, офіціанти, бармени вчаться майстерності обслуговування,
прийому гостей та етикету. Кухарі готують свої перші кухарські шедеври. Учні приймають активну участь у громадському житті ліцею : -
в проведенні конкурсів «Кращий з професії»; -
в проведенні конкурсів тематичних стінних газет; - огляді художньої самодіяльності, кожного року ліцей займаєпризові місця; -
виставки художньо-технічної творчості учнів; -
спортивних змаганнях в межах ліцею та області; - займаються в секціях волейболу, футболу, фітнесу, вокалу, танцювальних гуртках, тренажерній залі; -
в проведенні відкритих уроків за фаховою майстерністю. Але учні ще і добре вчаться. Отримують дипломи з відзнакою та отримують
підвищені розряди з обраної професії. В 2011 році дипломи з відзнакою отримали: Нескуба Віталій та Шелюх Едуард. Навчальна
лабораторія № 3 з професії «Кухар, кондитер» Завідуюча
лабораторією Мірошниченко Світлана Федорівна В грудні–січні 2011-2012 навчального року в лабораторії № 3 були
проведені перевірні роботи «Кондитер 3-го розряду». Всі учні показали свою
майстерність, навики та уміння по
приготуванню кондитерських виробів і отримали Ш розряд кондитера. Кращі роботи: Півтораніс Юлії, Токаревої
Любові, Майби Михайла, Труфан Аліни, Чорної Олени, Склярової Анастасії. |
Пошук
Календар
Архів записів
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||