Меню сайту
Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
Кабінет «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»Зав. кабінетом - викладач ІІ категорії Білоус Тетяна Володимирівна. В кабінеті проводяться уроки теоретичного навчання з
предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Кулінарія»
та інші. На протязі навчального року проводилися різноманітні виховні та позаурочні заходи. А саме : конкурс
«Кращій з професії «Кухар» за тематикою «Іноземна кухня»; олімпіада з предмету «Кулінарія»; виховний захід з
професіональною спрямованістю «Веселі
кухарі»; відкритий урок на тему «Технологія приготування бутербродів». Постійно проводиться робота по поповненню матеріально-технічної бази кабінету. В цьому році розпочата робота
по оновленню стендів, естетичного вигляду кабінету, придбані підручники з
карвінгу та оформленню страв, журнали з професіональною спрямованістю. Планується обладнати дегустаційний зал для проведення конкурсів, виставок та
інших позаурочних заходів. |
Пошук
Календар
Архів записів
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||