Зав. кабінетом - викладач ІІ категорії Білоус Тетяна Володимирівна.
В кабінеті проводяться уроки теоретичного навчання з
предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Кулінарія»
та інші.
На протязі навчального року проводилися різноманітні виховні та позаурочні заходи. А саме : конкурс
«Кращій з професії «Кухар» за тематикою «Іноземна кухня»; олімпіада з предмету «Кулінарія»; виховний захід з
професіональною спрямованістю «Веселі
кухарі»; відкритий урок на тему «Технологія приготування бутербродів».
Постійно проводиться робота по поповненню матеріально-технічної бази кабінету. В цьому році розпочата робота
по оновленню стендів, естетичного вигляду кабінету, придбані підручники з
карвінгу та оформленню страв, журнали з професіональною спрямованістю.
Планується обладнати дегустаційний зал для проведення конкурсів, виставок та
інших позаурочних заходів.