Субота, 17.04.2021, 00:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Ізюмського професійного ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Кабінет «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

          Зав. кабінетом - викладач ІІ категорії Білоус Тетяна Володимирівна.


В кабінеті проводяться уроки теоретичного навчання з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Кулінарія» та інші.

На протязі навчального року проводилися різноманітні  виховні та позаурочні заходи. А саме : конкурс «Кращій з професії «Кухар» за тематикою «Іноземна кухня»; олімпіада  з предмету «Кулінарія»; виховний захід з професіональною  спрямованістю «Веселі кухарі»; відкритий урок на тему «Технологія приготування бутербродів».


Постійно проводиться робота по поповненню матеріально-технічної  бази кабінету. В цьому році розпочата робота по оновленню стендів, естетичного вигляду кабінету, придбані підручники з карвінгу та оформленню страв, журнали з професіональною спрямованістю.

Планується обладнати дегустаційний   зал для проведення конкурсів, виставок та інших позаурочних заходів.


Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Изюмский профессиональный лицей 2021