Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Меню
| ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ
НА 5 ДНІВ |
| |
| Вихід( в гр. ) |
Найменування
блюда, виробу |
вартість |
| |
ПОНЕДІЛОК |
|
| 300 |
Борщ український |
0,76 |
| 210 |
Вареники |
1,71 |
| 80 |
Печінка смажена |
3,44 |
| 50 |
Огірок солоний |
0,91 |
| 40 |
яйце |
1,15 |
| 40 |
Хліб |
0,4 |
| 200 |
Чай |
0,25 |
| |
Всього: |
8,62 |
| |
ВІВТОРОК |
|
| 300 |
Суп пшеничний |
0,5 |
| 250 |
каша гречана |
1,46 |
| 80 |
Риба тушкована в соусі |
4,57 |
| 100 |
Салат з капусти |
0,47 |
| 40 |
Хліб |
0,4 |
| 200 |
Чай |
0,25 |
| |
Всього: |
7,65 |
| |
СЕРЕДА |
|
| 300 |
Суп гречаний |
0,58 |
| 250 |
Рагу овочеве |
1,67 |
| 110 |
ковбаса варена |
4,03 |
| 40 |
яйце |
1,15 |
| 40 |
Хліб |
0,4 |
| 200 |
Чай |
0,25 |
| |
Всього: |
8,08 |
| |
ЧЕТВЕР |
|
| 300 |
Суп гороховий |
0,68 |
| 250 |
пюре картопляне |
1,46 |
| 110 |
ковбаса варена |
4,03 |
| 100 |
Вінігрет овочевий |
0,72 |
| 40 |
Хліб |
0,4 |
| 200 |
Чай |
0,25 |
| |
Всього: |
7,54 |
| |
П'ЯТНИЦЯ |
|
| 300 |
Розсольник ленінградський |
0,57 |
| 250 |
каша пшенична |
1,46 |
| 80 |
Печінка смажена |
3,44 |
| 100 |
Салат з капусти |
0,47 |
| 40 |
яйце |
1,15 |
| 40 |
Хліб |
0,4 |
| 200 |
Чай |
0,25 |
| |
Всього: |
7,74 |
| Склали: _______________ бухгалтер Філатова С.О. |
|
|
________________ шеф-кухар
Заіка Т.І. |
|
|
|
|
|
|
| ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ
НА 5 ДНІВ |
| для харчування за
бюджетні кошти |
| Вихід( в гр. ) |
Найменування
блюда, виробу |
вартість |
| |
ПОНЕДІЛОК |
|
| 300 |
Борщ український |
0,76 |
| 210 |
Вареники |
1,71 |
| 80 |
Печінка смажена |
3,44 |
| 50 |
Огірок солоний |
0,91 |
| 40 |
яйце |
1,15 |
| 40/20/20 |
Хліб , сир, масло |
3,17 |
| 60 |
Вафлі |
1,68 |
| 80 |
Яблуко |
0,49 |
| 200 |
какао |
1,49 |
| |
Всього: |
14,8 |
| |
ВІВТОРОК |
|
| 300 |
Суп пшеничний |
2,2 |
| 250 |
каша гречана |
1,46 |
| 80 |
Риба тушкована в соусі |
4,57 |
| 100 |
Салат з капусти |
0,47 |
| 40/20 |
Хліб , сир |
1,82 |
| 80 |
Яблуко |
0,49 |
| 80 |
Печиво |
1,67 |
| 200 |
Сок |
1,94 |
| |
Всього: |
14,62 |
| |
СЕРЕДА |
|
| 300 |
Суп гречаний |
2,28 |
| 250 |
Рагу овочеве |
1,67 |
| 115 |
ковбаса варена |
4,35 |
| 40 |
яйце |
1,15 |
| 40/20 |
Хліб , сир |
1,82 |
| 200 |
Сок |
1,94 |
| 80 |
мандарини |
0,99 |
| 60 |
Вафлі |
1,68 |
| |
Всього: |
15,88 |
| |
ЧЕТВЕР |
|
| 300 |
Суп гороховий |
0,68 |
| 250 |
пюре картопляне |
1,46 |
| 110 |
ковбаса варена |
7,58 |
| 100 |
Вінігрет овочевий |
0,72 |
| 40/20 |
Хліб , сир |
1,82 |
| 200 |
Сок |
1,94 |
| 80 |
мандарини |
0,99 |
| 60 |
Вафлі |
1,68 |
| |
Всього: |
16,87 |
| |
П'ЯТНИЦЯ |
|
| 300 |
Розсольник ленінградський |
0,57 |
| 250 |
каша пшенична |
1,46 |
| 80 |
Печінка смажена |
3,44 |
| 100 |
Салат з капусти |
0,47 |
| 40 |
яйце |
1,15 |
| 40/20 |
Хліб , сир |
1,82 |
| 80 |
Печиво |
1,67 |
| 80 |
Яблуко |
0,49 |
| 200 |
Сок |
1,94 |
| |
Всього: |
13,01 |
| Склали: _______________ бухгалтер Філатова С.О. |
|
|
________________ шеф-кухар
Заіка Т.І. |
|
|
|
| Середня вартість: 15,04 грн. |
|
|
|
Календар
| « Листопад 2025 » | | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 | 2 | | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|