Понеділок, 29.04.2024, 13:22
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Ізюмського професійного ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог файлів

Головна » Файли » плани уроків

Розгорнутий план уроку виробничого навчання за професією кухар ІV розряду
[ Викачати з сервера (324.0 Kb) ] 16.06.2012, 17:19

Розгорнутий  план  уроку  виробничого  навчання

за  професією  кухар  ІV  розряду

 

Тема:    Гарячі страви з мяса і субпродуктів.

Тема уроку:   Страви із січеного натурального мяса і котлетної маси.

Мета уроку:  Практично закріпити теоретичні знання з:

-         розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій

страви;

-         організація робочого місця;

-         технологія приготування страв із січеного натурального мяса і

котлетної маси;

-         попередження недоліків у приготуванні страв;

-         економного використання сировини, електроенергії, води;

-         дотримання вимог санітарії  та гігієни, бюджетного часу, технічних вимог безпеки праці.

Розвивальна мета:   Розвивати в учнів здібності утримувати в памяті засвоєний

                                     матеріал, а також допитливість, увагу, вміння адекватно

                                     оцінювати дане завдання, питання.

Виховна мета:          Виховувати пильність у дотриманні вимог техніки безпеки,

                                    акуратність та уважність, організованість та цілеспрямова-

                                    ність, організованість та цілеспрямованість на формування

                                    поведінки та культури.

Тип уроку:                Урок отримання знань приготування вступного інструктажу

                                    по приготуванню страви із січеного натурального мяса і

                                    котлетної маси, та отримання інструктажу з безпеки праці,

                                    пожежної безпеки в лабораторії.

Методи:                     Пояснення нового матеріалу з елементами бесіди, усне

                                    опитування по пройденому матеріалу, демонстрація нагляд-

                                    них матеріалів.

Матеріально-технічне забезпечення:

                                     Каструлі місткістю   0,5л , сковорідки, сотейник, керамічні

                                     горщики, ножі кухарської трійки, розробні дошки  "ОС і

                                     "МС, мясо рубка, копистка, ложка столова, лопатка

                                      металева, електроплита, ваги.

Матеріально-дидактичне забезпечення:

                                      Конспект, картки-завдання, технологічні схеми приготу-

                                      вання страв із січеного натурального мяса, котлетної маси;

                                      інструкційно-технологічна картка; операційна картка;

                                      картка самоконтролю, типові помилки, критерії оцінки.

Категорія: плани уроків | Додав: Admin
Переглядів: 11668 | Завантажень: 3130 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 2.8/24
Всього коментарів: 1
1 НАТАЛЬЯ  
отлично. мне нравится.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук

Изюмский профессиональный лицей 2024