Середа, 24.04.2024, 21:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Ізюмського професійного ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 9 » 8 червня - День міста
10:32
8 червня - День міста

Традиційно в ці  червневі дні  Ізюм відзначає свої іменини.  На його майданах, у скверах і парках  відбуваються різноманітні заходи.  Талановита громада   вкотре  шанує героїчне   минуле,  дбає про майбутнє своїх дітей.  Це свято стає все більш популярним для ізюмчан. Все більше людей бере участь у його проведенні. Виставки, атракціони, нові номінації.

Ізюмський професійний ліцей вже традиційно бере участь у святі, адже професійна орієнтація молоді – одне з головних завдань освітян. Тому колектив ліцею організував виставку технічної творчості у декількох номінаціях – це і майстер-класи професій ліцею і продаж готових кондитерських виробів, і інформування для абітурієнтів,  і безпосередньо виставка творчості учнів та  працівників ліцею.

 Зі святом ізюмчан привітав Депутат обласної ради, директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Шаповал Роман Володимирович.

В цьому році виставка суттєво поповнилась новими  експонатами. Це і транспортний засіб, сконструйований майстром виробничого навчання Макогоном В.Л., і герб Харківської області, у виготовлення якого вкладав свою душу майстер Відіньов В.І. Велику  цікавість у відвідувачів виставки викликали  професії ліцею в металі, виготовлені учнями та майстрами зварювального профілю. І тут-же, під виглядом шахових фігур,  побажання зробити вірний крок у своєму житті – обрати професію за своїм покликанням.

Незважаючи на те, що герб міста прикрашають виноградні грона,  ягодою-королевою міста є все-таки полуниця. Саме тому ізюминкою свята цього року було приготування на майдані міста рекордної кількості полуничного варення. Тут теж не обійшлось без ліцеїстів, адже саме вони перебрали  та підготували сировину для приготування варення, понад 600 кг. полуниці.  Це мабуть була найсмачніша практика для наших кухарів.

Слід відзначити, що  до всіх робіт до Дня міста працівники та  ліцеїсти віднеслись дуже відповідально, за що отримали подяку мера міста Божкова О.А.

Переглядів: 544 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Изюмский профессиональный лицей 2024