П`ятниця, 26.04.2024, 18:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Ізюмського професійного ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 15 » День матері та Міжнародний день сім’ї
14:18
День матері та Міжнародний день сім’ї

     У перші чудові травневі дні, коли все довкола буяє та квітує, ми відзначаємо два найпрекрасніших свята – День матері та Міжнародний день сім’ї.

     Кожну другу неділю травня в Україні святкують День матері, а 15 травня – Міжнародний день сім’ї.

     День матері – без сумніву велике свято. Можна навіть сказати, величне. У цей день небо посміхається, коли похмуре, лагіднішає, коли сліпить сонцем. Цей день – особливий.

     Мати – всьому початок. Мати – берегиня роду, домашнього вогнища. Саме вона є тою ниточкою, яка єднає всю родину.

     Виховні години до  Дня матері та Міжнародного дня сім’ї відбулися в Ізюмському професійному ліцеї. Це свята, до яких причетний кожен з нас, бо немає нічого святішого, ніж образ матері, і немає любові вищої і жертовнішої за материнську.

     Сім’я, родина, рід… До цих головних надбань людського суспільства ми, українці, завжди ставились і ставимось з особливою святістю та повагою. Адже саме в родині ми черпаємо духовні силу, наснагу та оптимізм, у родині відчуваємо, що таке щастя, любов, душевний затишок і тепло.

     А берегинею усьому цьому є мудра жінка-мати. Для кожного з нас саме її образ – найрідніший, найдобріший, найближчий, а любов до неї – вічна та безмежна.

     З вуст ведучих заходу злітали слова вдячності берегині українського роду, найріднішій в світі людині – матері.

     У виконанні учнів ліцею прозвучали пісні і поезії українських митців Бориса Олійника, Дмитра Павличка, Євгена Гуцала, Олександра Білаша, Антоніни Листопад, які у своїй творчості зверталися до образу жінки-матері.

     Колектив Ізюмського професійного ліцею  дякує всім матерям за недоспані ночі, за Ваші колискові пісні, за любов, тепло і ласку. Вам, дорогі матері, щастя земного, здоров’я доброго. Бажаємо всім Вам завжди бути молодими, здоровими, веселими та щасливими. Хай горе обминає родини Ваші, а Матір Божа Вас завжди оберігає.

 

Учнівська рада ліцею

Переглядів: 652 | Додав: Tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Изюмский профессиональный лицей 2024