Субота, 20.04.2024, 07:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Ізюмського професійного ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 19 » День Святого Миколая!
17:31
День Святого Миколая!

Вже довкола біліють сніги. Мороз розмалював мережаними візерунками вікна. Дерева обсипав іній. Вся природа ніби прибралася до казки, в яку вірить і з особливим нетерпінням чекає кожна людина. А десь високо-високо в небі у святкову ніч можна почути срібні дзвіночки то на санчатах їде Святий Миколай.

Не забарився й він до учнів-сиріт Ізюмського професійного ліцею. А вони чемні та слухняні вже давно з нетерпінням чекали на нього. Святкові подарунки, які отримали учнісироти від Департаменту науки і освіти Харківської облдержадміністрації,  сприяли піднесеному настрою, а святковий концерт, які підготували учні ліцею, додав тільки гарних позитивних емоцій.

З побажаннями миру, щастя і добра виступила директор Ізюмського професійного ліцею Любов Василівна Колесник. Приєдналася до вітального слова голова учнівської ради Каріна Шпіга.

Свято Святого Миколая запалює у серцях кожного співчуття, робить усіх милосердними і милостивими, готовими в любу хвилину прийти на допомогу.

Учнівська рада щиро вітає всіх учнів та працівників ліцею з Днем Святого Миколая!

Це свято любові і душевної теплоти! У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб заглянути під подушку або чарівний башмачок, адже так приємно знайти в ньому подарунки.

Нехай це свято наповнить Ваш дім щастям, теплотою і любов'ю, а Ваше життя зробить яскравим! Зі святом!

Чарівний і довгоочікуваний день - день Святого Миколая. У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! В цей день він почує і зрозуміє всі наші прохання і бажання ... Тільки молиться і просити треба щиро, від усієї душі,з жаром люблячого і спраглого серця в кожному слові нашому! Не дарма ж у цей день дарують подарунки і бажають красиві слова? Все, що ми бажаємо близьким і коханим, обов'язково збудеться!

Ось і я хочу побажати Вам благоденства, світлої і теплої вічності, здоровим і щасливим бути, любити і бути коханими завжди!

 

Голова учнівської ради Шпіга Каріна

Переглядів: 675 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Изюмский профессиональный лицей 2024