26 лютого 2015 року в Ізюмському професійному ліцеї відбувся конкурс з професії «Кухар» на тему: «Прості та складні форми нарізання овочів. Складання композицій».
Учні груп К-311, К-312, К-313, К-314 змагалися з фахової майстерності. Конкурс складався з двох етапів: І теоретичний тур визначав перевірку теоретичних знань з професії і виконувався письмово всіма учасниками одночасно.
ІІ тур практичний – учні показали свої уміння у простих і складних формах нарізання овочів, використовували елементи карвінгу та створювали композиції з овочів, презентували свої композиції у креативній формі застосовуючи творчість та художній смак.
Мистецтво вирізування вимагає терпіння, концентрації уваги і пошани до натурального продукту.
Переможців конкурсу члени журі визначили за найбільшою кількістю балів:
І місце - Гордєєва Катерина (К-312);
ІІ місце - Полеонова Єлизавета (К-313);
ІІІ місце – Ісамухамедова Анастасія (К-314)
За підсумками переможців конкурсу підприємець директор ресторану «Ювілейний» Балаклійська Віра Михайлівна нагородила подарунками.Бажаємо учасникам конкурсу стати хорошими кухарями, майстрами своєї справи, оволодіти всіма тонкощами обраної професії, проявляти і розвивати мистецтво кухаря, завжди піднімати настрій своєю творчою роботою .
|