31.03.2015 року відбулося засідання методичної ради викладачів та майстрів з професій громадського харчування. Одним з найважливіших напрямків роботи педагогічних працівників є робота зі здібними учнями, та учнями, що потребують корекції НДУ та виховання. Саме з цих міркувань, колеги прозвітували про ту частину роботи, що має творчий характер, своєрідне бачення щодо втілення індивідуального підходу та пропозицій організації навчально-виховного процесу, впровадження інтерактивних технологій.
Голова методичної комісії Онопрієнко Н.М. виступила з загальним звітом про виховну роботу в межах методичної комісії, висвітлила досягнення учнівського контингенту за підсумками результатів декади фахової майстерності серед учнів І-ІV курсів, надала змістовний аналіз з питань методичного забезпечення кабінетів, лабораторій, занять зі спецдисциплін та потребами щодо вирішення проблем реконструювання навчального процесу згідно сучасних вимог і побажань педагогічних працівників.
Заступник директора з НВР Соловей О.В. у своєму виступі націлив членів методичної комісії на системність впровадження інновацій та творчого підходу з метою формування компетентностей учнів, зазначених у навчальних стандартах освіти.
Проведення методичних рад сприяє обміну досвідом колег, виявленню творчих можливостей і, в цілому, дає змогу реалізувати педагогічний професійний потенціал викладачів і майстрів у справі підготовки кваліфікованих спеціалістів, конкурентоспроможних на динамічному ринку праці. |