Середа, 24.04.2024, 17:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Ізюмського професійного ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Вересень » 1 » Привітання директора Ізюмського професійного ліцею з нагоди свята "День знань"
07:58
Привітання директора Ізюмського професійного ліцею з нагоди свята "День знань"
ДОРОГІ ЛІЦЕЇСТИ, ШАНОВНІ ГОСТІ !

Щиро вітаю всіх з Днем знань. Цей навчальний рік для нашого навчального закладу знаменний: 90 років тому був заснований Ізюмський професійний ліцей.  

Це особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Це свято єднає усіх, бо з часу заснування і по сьогоднішній день поріг професійної школи переступило  тисячі ізюмчан.

Я щиро вітаю з Днем знань всіх наших учнів: мулярів, штукатурів, слюсарів з ремонту автомобілів, кухарів, кондитерів, офіціантів, операторів комп’ютерного набору, слюсарів - електриків з ремонту електроустаткування, електрогазозварників, столярів,  для яких сьогодні також починається новий навчальний рік. Від вашої небайдужої життєвої позиції великою мірою залежить майбутнє міста і країни. Тож я бажаю вам мудрості та віри у власні сили. У цей день від всієї душі  бажаю всім успіхів у навчанні, щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

Сьогодні ми вітаємо учня, глибоко шануємо Вчителя - носія всього доброго, достойного, вічного!

Бажаю всім в цей прекрасний день натхнення і наснаги у здобутті знань, яскравих досягнень у навчанні, успіхів у педагогічній діяльності!

Щиро бажаю  всім міцного здоров'я, невичерпної енергії, цікавого дозвілля, надійних друзів, вірного кохання!

Впевнена, що цей рік, як і попередні, буде врожайним для нас на нові здобутки наших учнів у навчанні, перемоги в олімпіадах і конкурсах професійної майстерності, нові спортивні та культурні досягнення.

Любі першокурсники! Сподіваюсь, що Ви швидко адаптуєтеся і відчуєте себе часткою дружної ліцейної родини, будете примножувати її успіхи своїми міцними знаннями та численними талантами. Ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! Бажаю усім творчої наснаги та впевненості у власних силах.

Успішного всім навчального року!

 

З повагою,

директор ліцею                                                 Л.В.Колесник


Переглядів: 733 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Изюмский профессиональный лицей 2024