Вівторок, 19.03.2024, 06:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Ізюмського професійного ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 25 » Профорієнтаційна робота «Обери своє майбутнє! Обери свою професію!»
13:18
Профорієнтаційна робота «Обери своє майбутнє! Обери свою професію!»

Профорієнтаційна робота «Обери своє майбутнє! Обери свою професію!»

     Педагогічний колектив Ізюмського професійного ліцею продовжує  профорієнтаційну роботу серед учнівської молоді м. Ізюм.

     Відповідно до наказу директора ліцею створені ініціативні групи, які закреплені за загальноосвітніми школами міста. До складу груп входять майстри виробничого навчання з різних професій, викладачі загальноосвітніх предметів та предметів професійної підготовки.

     До роботи з учнями шкіл залучається і учнівське самоврядування ліцею, в склад якого входить агітбригада. Для роботи з школярами залучені учні ліцею, які мають певні напрацювання та досвід, більшість з них є переможцями конкурсів професійної майстерності, предметних олімпіад, учасниками художньої самодіяльності. Для більш ефективної роботи учні використовують інформаційно- комунікативні технології, готують презентації, відеоролики та інше.

     27.03.2014 року в Ізюмському професійному ліцеї відбудеться обласний огляд художньої самодіяльності,  огляд – конкурс  технічної та декоративно прикладної творчості професійно – технічних навчальних закладів Харківської област. Як завжди в цей день Ізюмський професійний ліцей радо запрошує всіх учнів навчальних закладів міста Ізюм та молодь, яка не визначилась з професією,  до себе на День відкритих дверей. До уваги гостей буде представлена екскурсія по ліцею,  концертна програма та виставка- продаж виробів учнів ліцею.

     Також наш навчальний заклад представляє себе на міському «Ярмарку професій», який проводиться Ізюмським мійськрайонним центром зайнятості населення. Давня та дружня співпраця з центром зайнятості допомогае нашим учням та випускникам більш зрозуміло та впевнено орієнтуватись на ринку професій  в нашому місті. Провідними спеціалістами центру не одноразово проводились тренінгові заняття для випускників нашого закладу, запрошувались представники вищих навчальних закладів  м. Харкова.

Переглядів: 463 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Изюмский профессиональный лицей 2024