Вівторок, 23.04.2024, 10:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Ізюмського професійного ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 15 » Свято фізичної культури та спорту
14:37
Свято фізичної культури та спорту

Свято фізичної культури та спорту

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту — День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

Учні групи АЗ-312 «слюсар з ремонту автомобілів, електрозварник ручного зварювання»  ( класний керівник Зібіцький Ю.Є., майстри з виробничого навчання Відіньов В.І., Черкасов О.М)  активно приймали участь у спортивних змаганнях серед учнів ліцею,  присвячених Дню фізичної культури і спорту,  які проводились на стадіоні « Локомотив».

Учні змагались у таких видах спорту,  як футбол ( Тихоненков Олександр , Грудень Ярослав), волейбол (Слаута Олексій, Бук Владислав), піднімання гирі (Максименко Сергій, Горькавенко Максим, Копосов Богдан), шашки (Парафієнко Владислав,Скрипник Владислав) , перетягування канату (Максименко Сергій, Горькавенко Максим, Копосов Богдан, Парафієнко Владислав, Слаута Олексій, Царицанський Денис).

За результатами змагань учні групи АЗ-312 вибороли :

у підніманні гирі перше місце - Копосов Богдан, друге місце – Максименко Сергій, третє місце - Горькавенко Максим ;

у шашках перше місце – Скрипник Владислав, друге місце – Парафієнко Владислав.;

у складі збірних перше місце з футболу  Тихоненков Олександр , Грудень Ярослав,

і третє місце у перетягуванні канату Максименко Сергій, Горькавенко Максим, Копосов Богдан, Парафієнко Владислав, Слаута Олексій, Царицанський Денис.

Вітаємо переможців і призерів змагань!

Під час змагань всі учні продемонстрували належний рівень з фізичної підготовки. Також продемонстрували характер та справжній олімпійський дух у боротьбі за нагороди. Але не зважаючи на протистояння, під час змагань панували товариські відносини між конкурентами, отож  ліцеїсти  отримали великий заряд позитивними емоціями та чудово провели час.

Учні групи АЗ-312    

 

Переглядів: 578 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Изюмский профессиональный лицей 2024