Четвер, 25.04.2024, 13:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Ізюмського професійного ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 7 » Відкритий урок з біології викладача Черкашиної Н.В. на обласному семінарі – практикумі для викладачів ПТНЗ Харківської області
13:21
Відкритий урок з біології викладача Черкашиної Н.В. на обласному семінарі – практикумі для викладачів ПТНЗ Харківської області

     6 листопада  2014 року на базі ДНЗ “Харківське вище професійне механіко-технологічне училище” відбувся обласний семінар-практикум для хімії та біології ПТНЗ Харківської області за темою «Сучасний урок хімії та біології: дидактичний, методичний, інформаційний аспект».

     Під час роботи семінару викладач Ізюмського професійного ліцею спеціаліст вищої категоріїї Черкашина Наталія Володимирівна провела відкритий урок з біології в групі ІІІ курсу № 42 за спеціальністю «Газоелектрозварник» з теми «Модифікаційна мінливість та її закономірності. Лабораторна робота «Вивчення мінливості у тварин. Побудова варіаційного ряду і варіаційної кривої»». Педагогічний підхід до методики проведення уроку вдало поєднав в собі традиційні педагогічні форми та методи з використанням ІКТ.

Урок супроводжувався тематичною презентацією з використанням інформаційних регіональних матеріалів, різноманітних прикладів модифікацій у людини, тварин, рослин та мікроорганізмів, наукової інформації про значення модифікацій у житті людини та формування здорового способу життя серед молоді. Учні успішно впорались із нестандартними завданнями до лабораторної роботи, висловили здивування щодо запропонованих прикладів штучних бодімодифікацій людини різних країн світу та епох, сучасній цивілізованій людині.

      Під час обговорення колеги з училищ Харківської області високо оцінили підготовку викладача Черкашиної Н.В. до відкритого уроку, схвалили методичний підхід до організації проведення лабораторної роботи, акцентували на доцільності вжитих форм та методів на різних його етапах, змістовність та сучасну інформативність запропонованих завдань. 

      Семінар пройшов на хвилі доброго настрою і взаєморозуміння. Відвідувачи семінару, як викладачі, так і учні, отримали щире задоволення від відкритого уроку та побажали один одному успіхів у співпраці та навчанні.

 

Переглядів: 713 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Изюмский профессиональный лицей 2024