Вівторок, 24.12.2024, 20:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Ізюмського професійного ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Січень » 10 » Засідання методичної комісії з професій громадського харчування
12:09
Засідання методичної комісії з професій громадського харчування

9 січня 2015 року відбулося засідання методичної комісії з професій: «кухар», «кондитер», «офіціант», «бармен». Заслухали звіти викладачів та майстрів в/н, голова методичної комісії Онопрієнко Н.М.  довела до відома результати моніторингу навчальних досягнень учнів та підвела підсумки роботи  за І семестр 2014-2015 н.р.  

Майстри  груп К-311, К -313, К-312, КО-113 підвели підсумки проходження виробничої практики на підприємствах міста  та району. Учні групи К-312 Бугаєва Е., Задорожня І., Дідко А., Батченко В. за високі показники у проходженні виробничої практики отримали від роботодавців листи подяки. Підприємець Балаклійська В.М. презентувала учням груп КО-113, КО-114 до святкового учнівського столу солодощі.

Розглянуто плани методичної комісії на ІІ семестр.

Члени комісії скорегували роботу з обдарованими дітьми та учнями, які мають низьку мотивацію навчання. Обговорено зміст завдань Державної кваліфікаційної  атестації  предметів професійно-теоретичної підготовки  з професій «офіціант», «бармен», «кондитер» на встановлення відповідних розрядів згідно навчального плану.

Було відзначено, що одними з основних напрямів подальшої роботи є  підвищення якості навчання шляхом  впровадження  комп’ютерних технологій та передових методів навчання під час проведення уроків теоретичної та професійної підготовки.

Переглядів: 661 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Изюмский профессиональный лицей 2024