9 січня 2015 року відбулося засідання методичної комісії з професій: «кухар», «кондитер», «офіціант», «бармен». Заслухали звіти викладачів та майстрів в/н, голова методичної комісії Онопрієнко Н.М. довела до відома результати моніторингу навчальних досягнень учнів та підвела підсумки роботи за І семестр 2014-2015 н.р.
Майстри груп К-311, К -313, К-312, КО-113 підвели підсумки проходження виробничої практики на підприємствах міста та району. Учні групи К-312 Бугаєва Е., Задорожня І., Дідко А., Батченко В. за високі показники у проходженні виробничої практики отримали від роботодавців листи подяки. Підприємець Балаклійська В.М. презентувала учням груп КО-113, КО-114 до святкового учнівського столу солодощі.
Розглянуто плани методичної комісії на ІІ семестр.
Члени комісії скорегували роботу з обдарованими дітьми та учнями, які мають низьку мотивацію навчання. Обговорено зміст завдань Державної кваліфікаційної атестації предметів професійно-теоретичної підготовки з професій «офіціант», «бармен», «кондитер» на встановлення відповідних розрядів згідно навчального плану.
Було відзначено, що одними з основних напрямів подальшої роботи є підвищення якості навчання шляхом впровадження комп’ютерних технологій та передових методів навчання під час проведення уроків теоретичної та професійної підготовки. |