Головна » 2015 » Лютий » 28 » Засідання методичної комісії з професій громадського харчування
09:07 Засідання методичної комісії з професій громадського харчування |
27 лютого 2015 року відбулося засідання методичної комісії з професій: «кухар», «кондитер», «офіціант», «бармен». Обговорено зміст завдань Державної підсумкової атестації з спец дисциплін для учнів 3 курсу та їх узгодження.
Члени методичної комісії надали інформацію про стан інформаційно-методичного забезпечення навчально-виховного процесу предметів спец дисциплін.
Майстри в/н та викладачі заслухали майстра в/н Жданюкову О.П з досвідом «Як підготувати відкритий урок ?».
Члени мк прослухали та обговорили інформацію голови методичної комісії Онопрієнко Н.М. щодо результатів проведення декади із спец. предметів та виробничого навчання з професії кухар.
Майстер в/н Фартушна Т.Г. розповіла про особистий досвід щодо підготовки дидактичних матеріалів, планів уроків та надала на обговорення колег інформацію про виконання планів індивідуальної методичної роботи. |
Переглядів: 512 |
Додав: Admin
| Рейтинг: 0.0/0 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|