28 квітня 2015 року відбулося засідання методичної комісії громадського харчування Ізюмського професійного ліцею. На засідання приймали участь заступник директора з навчально-виробничої роботи Соловей О.В.,методист ліцею Балугян Т.В.
В рамках «Скарбнички» досвіду викладачів майстер Фартушна Т.Г. ознайомила зі статтею В. Павлівського «Використання інформаційно-комп’ютерних технологій при підготовці кухарів».
Учасники засідання прослухали доповідь колеги майстра виробничого навчання Сировацької Н.М. про досвід роботи з підготовки робітничих кадрів з професії кондитер.
Викладачі та майстри звернули увагу на необхідність обмінюватись досвідом, своїми напрацюваннями, ідеями і побажаннями.
Методист ліцею Балугян Т.В. довела до відома викладачів та майстрів про необхідність підвищення методичної грамотності.
Обговорено стан виконання планів індивідуальної методичної роботи майстра виробничого навчання Гордієнка А.М. Члени методичної комісії відзначили творчі досягнення майстра, звернули увагу на доцільність застосування активних методів проведення уроку, як засобу підвищення якості знань учнів; застосування технологічних, інструкційних карток, схем на уроках в/н .
У підсумку зазначалось, що зростає роль саме ПТНЗ у підготовці робітників, здатних до адаптації в різних умовах праці, професійно гнучких, мобільних, з розвиненими компетенціями, що беззаперечно підвищить їх конкурентоспроможність на сучасному ринку праці. |