Звіт про предметну декаду з професії "Кухар, кондитер".
З 13 по 24 лютого 2012 року проводилася предметна декада з професій
кухар, кондитер.
За планом 15 лютого 2012 року о 9:00 в Ізюмському професійному ліцеї проводилась
олімпіада, з предметів: технологія приготування їжі з основами товарознавства,
організація виробництва харчових продуктів, обладнання громадського харчування,
калькуляція та облік, обслуговування відвідувачів в ресторанах. В ній приймали
участь учні гр. К1-309, К2-309, К-111. Завдання додається.
При проведенні олімпіади за підсумком балів призові місця
розподілились так:
1.
Півтораніс Юлія,
група К1-309
2.
Калашнікова Юлія,
група - 111
3.
Рябикіна Анна,
група К - 111
4.
Токарєва Любов,
група К1- 309
5.
Запорожченко Станіслав,
група К2-309
6.
Рябуха Олена,
група К1- 309
7. Труфан Аліна , група К1 – 309
20 лютого викладач економіки Ковалевська О.Л. провела
вікторину «Підприємець – ключова фігура ринкової економіки», яка пройшла змістовно, цікаво, учні показали свої
високі знання. Відзначилися учні: групи К-311
Євстратьєва Анастасія, Корнєєв Михайло.
В групі К-310 - 21
лютого було проведено позакласний
захід «Проводи зими» учні надали змістовну інформацію про історичне виникнення
«Масляної» страви та напої до неї. Мета проведення цієї вікторини: не
забувати звичаї, обряди та українські страви. Високі знання показали учні Арсенова
Катерина та Балицька Вікторія.
Викладач
Онопрієнко Н.М. провела 23 лютого
відкритий урок в формі гри, з
предмету «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів»
тема: «Дріжджове тісто та вироби з нього» на якому використано сучасні методи
навчання з застосуванням комп’ютера для презентації
виробів, натуральні зразки виробів, картки
завдання, діаграми , кросворд, схеми, таблиці, загадки. Відзначилися учні :
Водолазська Аліна, Бардецька Каріна.
24 лютого проведено вікторину
між групами К1-309 та К2-309 на тему «Кулінарний калейдоскоп», організатори викладачі
спец предметів Білоус Т.В., Онопрієнко Н.М. та майстри в/н Мірошніченко С.Ф., Фартушна Т.Г. Були надані
питання стосовно майбутньої професії. За підсумками правильних відповідей
перемогла дружба. Відзначилися знаннями історичних даних з професії та знаннями
з кулінарії учні групи К1-309 Півтораніс
Юлія, Токарєва Любов, групи К2-309 Фартушна Анастасія, Водолазська Аліна.
Серед груп кафедри
проведено :
-
конкурс стіннівок:
1місце – група К2
– 309
2 місце – група К
- 311
3 місце – група К1
– 309
-
конкурс на кращий реферат :
1місце – група К1
– 309
2 місце – група К2
- 309
3 місце - група К - 311
22 лютого проведено конкурс «Кращий по
професії кухар, кондитер» серед груп К1-309, К2-309, К-111,
К-310, К-311.
Членами журі прийнято рішення за достатню підготовку
нагородити всіх учасників конкурсу почесними
грамотами і грошовою премією:
З професії – «Кухар»
Переможці –
1 місце – за технологію приготування Євстратьєва Анастасія , Корнєєв Михайло група К-311
1 місце – за кращу презентацію Пєтухов Андрій, Дубровіна Євгенія група К-311
1
місце – за поєднання теорії і практики Півтораніс Юлія група К1-309
1 місце – за використання новітніх технологій Запорожченко Станіслав група
К2-309
1 місце – за оригінальність оформлення столу Рябикіна Анна, Попова Юлія група К-111
1 місце –за смакові якості і оригінальність оформлення Арсенова Катерина,
Величко Євгеній група К-310
З професії – «Кондитер»
Переможці :
1 місце –
Склярова Анастасія
група К1-309
Запорожченко Станіслав група К2-309
2 місце – Півтораніс Юлія група К1-309
Фартушна Анастасія група К2-309
Дякую всім викладачам, старшому майстру Браженко М.І., майстрам в/н, учням, - всім, хто допомагав в проведенні
предметної декади.
Дякую за увагу. |