Головна » 2015 » Травень » 22 » Обласний вебінар професій громадського харчування
11:49 Обласний вебінар професій громадського харчування |
21 травня 2015 року педагогічні працівники ліцею професій громадського харчування взяли участь у обласному вебінарі на тему «Підвищення якості професійної підготовки– стратегічний орієнтир діяльності старшого майстра ПТНЗ. Сучасні методи та інноваційні технології навчання – важливий фактор для підвищення якості професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників».
Із запропонованої програми особливу зацікавленість викликали питання:
- підтримка розвиваючого процесу навчання з метою підвищення якості професійної підготовки (Биков Е.Є., старший майстер Зміївського професійного енергетичного ліцею);
- використання ефективних форм і методів навчання для актуалізації творчої активності учнів у процесі професійної підготовки (Старожилова Г.В., старший майстер Первомайського професійного ліцею);
- застосування активних методів навчання у поєднанні з ІКТ у процесі підготовки майбутніх кваліфікованих робітників із професій:
- „Кухар” (Тригубова Н.С., майстер в/н ДНЗ „Харківське вище професійне училище № 6”),
- „Кухар, кондитер” (Ярошенко Л.М., викладач Чугуївського професійного аграрного ліцею);
- використання нетрадиційних форм та методів навчання як засобів активізації пізнавальної діяльності учнів (Яковенко Ю.О., методист НМЦ ПТО у Харківській області);
- про підсумки обласних конкурсів фахової майстерності серед учнів ПТНЗ у 2014-2015 н.р.
Виступи учасників вебінару будуть обговорені на засіданнях методичних комісій та розглянуто можливість впровадження в навчально-виробничий процес. |
Переглядів: 627 |
Додав: Admin
| Рейтинг: 0.0/0 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|