28 травня 2015 року викладачем Онопрієнко Н.М. проведено відкритий урок з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» з учнями групи К-314 на тему «Чай – хімічний склад, класифікація, правила заварювання, різновиди подачі». На уроці були впроваджені різноманітні інтерактивні методи навчання. Учні отримали випереджальні завдання в яких зібрали інформацію про цікаві факти виникнення та приготування чаю, традиції його споживання в країнах світу. Учасники уроку успішно виконали покладені на них завдання. Про це свідчив заключний етап уроку, проведений шляхом виконання учнями вправ: діаграм, кросвордів, інтерактивної гри «Від простого до складного», «Асоціативне сонечко».
Майстер виробничого навчання Ізюмського професійного ліцею Сировацька Н.М. разом з викладачем спецдисциплін Воротиленко О.Л., провели 27 травня відкритий бінарний урок виробничого навчання з професії «Кондитер» кваліфікація 3–й розряд на тему «Приготування дріжджового тіста безопарним способом та печених виробів з нього з різними начинками».
Основною методичною метою уроку була демонстрація дослідницької діяльності учнів, систематизація умінь при виконанні складних робіт, формування навичок при вирішенні складних виробничих завдань.