Вівторок, 24.12.2024, 20:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Ізюмського професійного ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 28 » Відкритий урок з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
13:53
Відкритий урок з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

28 травня 2015 року викладачем Онопрієнко Н.М. проведено відкритий урок з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» з учнями групи К-314 на тему «Чай – хімічний склад, класифікація, правила заварювання, різновиди подачі». На уроці були впроваджені різноманітні інтерактивні методи навчання. Учні отримали випереджальні завдання в яких зібрали інформацію про цікаві факти виникнення та приготування чаю, традиції його споживання в країнах світу. Учасники уроку успішно виконали покладені на них завдання. Про це свідчив заключний етап уроку, проведений шляхом виконання учнями вправ: діаграм, кросвордів, інтерактивної гри «Від простого до складного», «Асоціативне сонечко».

Активною роботою на уроці відзначились  учні Полеонова Н., Ситник А., Левченко А., Цокота К., Пєнзєв Д.

Переглядів: 807 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Изюмский профессиональный лицей 2024