Майстер виробничого навчання Ізюмського професійного ліцею Сировацька Н.М. разом з викладачем спецдисциплін Воротиленко О.Л., провели 27 травня відкритий бінарний урок виробничого навчання з професії «Кондитер» кваліфікація 3–й розряд на тему «Приготування дріжджового тіста безопарним способом та печених виробів з нього з різними начинками».
Основною методичною метою уроку була демонстрація дослідницької діяльності учнів, систематизація умінь при виконанні складних робіт, формування навичок при вирішенні складних виробничих завдань.
Під час проведення уроку використовувались такі активні методи як: проведення учнями дослідної роботи, вирішення проблемних виробничих ситуацій, елементи гри. З інтерактивних методів майстри використовували роботу в малих групах, та елементи змагання.
Результатом проведеного уроку було вивчення учнями асортименту борошняних печених виробів з дріжджового тіста безопарним способом, закріплення даних про технології їх приготування з дотриманням безпеки праці та економного використання енергоносіїв.
Зі своїми завданнями найкраще справились учні Палеонова Єлизавета, Чуб Тетяна, Славгородська Валерія та Панченко Марина. |